keskiviikko 26. elokuuta 2020

Nanso -mekko ja sifonkipaita

Tänä kesänä ovat kauppareissut on olleet lähes nollassa, kun ei ruokkakauppaa lasketa mukaan. Pari kertaa on pitänyt hakea maalia ja teloja, nyt kun on ollut aikaa tehdä pientä pintaremonttia. Toistaiseksi olen tehnyt remppaa vain mökillä, mutta kotonakin on tarkoitus vähän maalata ja vaihtaa tapettia. Vaatekaupoissa olen pyörähtänyt vain pari kertaa. Toisella kerralla museoreissun yhteydessä ystävän kanssa ja toisen kerran välttämättömällä asiointireissulla poikkesin Nanson putiikkiin ja Lindexille bussia odotellessa. En ole kyllä shoppailua mitenkään kaivannutkaan, sillä olen muutenkin siinä aika huono. En oikein koskaan erikseen lähde ostoksille, vaan olen shoppailutaktiikaltani "pistäytyjä". Pistäydyn vaatekauppaan, kun odotan varttitunnin kuluttua tulevaa bussia. Tai sitten olen kaupoilla vain jonkun muun seurana. Ihme, että tällaisella tekniikalla voi mitään kivaa löytää. Siitä voi kiittää harjaantunutta silmääni ja tietenkin pukeutumisneuvojan koulutusta. Yleensä ehdin vaatteen pikaisesti sovittaakin, koska sovittamatta en osta mitään. 

Tällä kertaa pistäytymisaikaa oli vähän enemmän, korona-ajan bussit kun kulkivat kovin harvoin. Myöhästyin juuri edellisestä bussista, joten 45 minuutissa ostin Nanson putiikin alennuksesta maksimittaisen Mikado-mekon ja kävelin siitä vielä Lindexiin pyörähtämään.  

Holkkihihaisen Nanson mekon helmassa on röyhelö ja kuosi on kivan värikäs. Vyötäröllä on solmittava vyö.

Mekkoon sopii Indiskan monivärinen iänkaikkisen vanha virkattu kaulakoru. Tämä koru on kyllä ollut hintansa väärtti, niin paljon sitä on tullut käytettyä.

 Mekko maksoi alessa 60 euroa.

Lindexistä löysin edellisessä postauksessa esitellyn röyhelömekon ja tämän kuviollisen sifonkipaidan. Molemmat vaatteet ovat tyyliltään aika hipahtavia ;)  Tämä kevyt paita on 15 euron aletankolöytö.


 Näissä vaatteissa on hyvä nauttia kesän viimeisistä auringonsäteistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...