sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Onnittelukortti!

Onnea kaikille valmistuneille ja valkolakin saaneille! Erityisesti yhdelle nuorelle neidolle, jonka yo- juhlista saimme eilen nauttia, sekä yhdelle nuorelle miehelle Espooseen! Onnea myös omalleni loistavasta lukion 2. luokan jaksotodistuksesta. Ansaitusti kesälaitumille pääsevät myös ahkera kummityttöni isosiskoineen, sekä yksi reipas juuri lukemaan oppinut eskarilainen poika ja hänen yhtä reipas isosiskonsa. Hyvä lomaa teille kaikille, olette sen ansainneet!

Pyrin tekemään itse kortit aina kun se on mahdollista. Viime aikoina olen kyllä myös tehnyt netissä kortteja omista valokuvistani mm. Smartphoton sivuilla. Mutta kyllä korttien tekeminen itse askartelemalla on ihan mukavaa. Harrastan akvarellimaalausta. Joskus teen kortit ihan suoraan maalaamalla, mutta usein käytän kortteihin omasta maalauksestani otettua värikopiota tai valokuvia. Alla olevan kesäisen ja satumaisen avarellimaalauksen olen maalannut ja antanut lahjaksi. Sitä ennen kuitenkin otin siitä värikopioita korttien tekemistä varten. Otin myös maalauksesta valokuvan varmuuden vuoksi. Maalauksen ole maalannut vanhasta valokuvasta, kuvan tyttö on pikkusiskoni äitini ompelemassa kukkamekossa. Tämä käsin näprääminen kulkee ilmiselvästi suvussa, äidiltä tyttärille, pikkusiskonihan pitää nykyisin tylliritari- blogia omista käsitöistään.


 Värikopion revin nätisti kahtia ja liimaan pahvipohjalle.


 Toinen puoli värikopiosta liimataan kortin sisäpuolelle. Kirjoitan onnittelut sisäkuvan päälle. Toiselle puolelle liimaan kuoren rahalahjaa varten.


 Lopuksi kortin päälle sidotaan paperinarusta tehtyjä lehdyköitä. Näin helposti nätti kortti on valmis!

!

1 kommentti:

  1. Minähän se siinä! Näyttää kivalta, kun kuva jatkuu vielä sisäpuolella. Toimitan toivotukset omille "kesävasikoilleni" perille, kiitokset!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...