keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Puolen vuoden vaatelöydöt

Esittelin jo puolen vuoden asustelöydöt omassa postauksessaan. Nyt seuraa siis esittely vaatteista, jotka olen ostanut noin puolen vuoden aikana (1.1.2014-). Alla oleva Torstai- merkkinen toppatakki on ns. kännykkäostos. Mieheni näki tämän takin L-Groupin Outlet- myymälästä työmatkallaan ja otti siitä kännykkäkuvan ja lähetti minulle. Kuvan perusteella pyysin mieheni ostamaan takin, ja se oikein sopiva takki minulle ensi talveksi. Takin hinta oli vain 29.90. Sesongin ulkopuolella tehdyt ostokset ovat yleensä todella kannattavia, täytyy vain tietää mitä tarvii. Ja kertoa siitä miehelleenkin!  


Jaqardikankaiset mustat housut löysin Anttilan aletangosta 20 eurolla.


Tämä graffitinharmaa neuletakki löytyi Seppälän alesta hintaan 14.90. Olen käyttänyt tätä melko paljon, ja käyttökokemus yhdistettynä muihin neulekokemuksiin johti vakaaseen päätökseen: En enää osta neuleita! Piste! Oli neule sitten halpa tai kalliimpi, niin aina ne nyppyyntyvät ja piehtaantuvat rumiksi alta aikayksikön. Jos neuleen vielä tarvitsen, niin teen itse.


Tämän lehtikuvioisen Nanson trikoomekon ostin Anttilasta alekupongilla hintaan 31.90. Hyvin pysyi kuosissaan pesun jälkeen.


Tämän viininpunaisen talvitakin ostin tädiltäni, terveisiä vaan Einelle! Takki on kuulemma aikoinaan tilattu Ellokselta, mutta ei ollut istuuvuudeltaan täysin mieluinen. Minulle takki istuu hyvin, ehkä takasaumasta otan hiukan muotoa lisää ristiselälle.


Tämän pikkupilkullinen mekko tuli myös tädiltäni. Mekko istuu hyvin, mutta pituutta täytyy korjata. Esittelen lopputuloksen päälläni sitten myöhemmin. Tädiltäni tuli myös muutama valkoinen paita, jotka vaativat enemmän ja vähemmän laittamista, katsotaan sitten myöhemmin mitä niistä tulee...


Tässä olivat siis puolen vuoden vaatehankinnat. Rahaa vaatehankintoihin käytin siis yhteensä 96.70 euroa. Tädiltäni käytettynä ostettuja vaatteita en laske mukaan, sillä olen myös myynyt omia käytettyjä vaatteitani tammikuussa, ja tienannut niistä hiukan rahaa. Myin nimittäin vanhan toppatakkini, pari kutiavaa villamekkoa ja yhdet nilkkurit Second Hand Shop Kaunotar ja Kulkurissa viime tammikuussa. Yritin myös päästä Muotikirppis-tapahtumaan Tullintorille myymään, mutta pöydät myytiin hetkessä loppuun. No, ehkä ensi vuonna...  

2 kommenttia:

  1. Neuleet, älä muuta sano .Sellainen täysvillainen hivenen huopunut pysyy siistinä. Kaikki, mikä sisältää akryyliä, on pilattu jo valmistusvaiheessa.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on! Mulla vaan kaupan villa tuppaa kutittamaan, ne pari mekkookin myin pois. Kumma kyllä, jos ostaa villaisen langan, niin siitä tehty ei kutita. (Esim. puro-lanka.) Toisaalta myöskään tekokuituisista langoista itse tehdyt vaatteet eivät nyppyynny. Materiaali, jota lankoihin käytetään, on varmaan sitten paljon tasokkaampaa mitä vaatteisiin käytetään.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...