lauantai 6. joulukuuta 2014

Juhlatunnelmia ja valokuvausongelmia

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Itsenäisyyspäivän juhlia meillä vietetään herkutellen ja juhlapukuja töllöttimestä ihmetellen ja ihastellen. Tässä kuitenkin muutama valokuva viikontakaisista juhlista joihin osallistuimme upealla historiallisella Svenska Klubbenilla. Kuuden ruokalajin välissä ehdin ottaa muutaman valokuvankin. Koska iltalaukkuni oli kovin pienikokoinen, minulla oli mukana vanha pieni Olympuksen taskukamera, siitä johtuu kuvien pehmeän epäselvä ilme. Vanha kamera nyt ei vaan suostu tarkentamaan oikein mihinkään, ellei kuvaa tosi läheltä ja todella kirkkaassa valaistuksessa. 
Ainoat vähän selvemmät kuvat sain aikaiseksi naistenhuoneen loisteputkivalaistuksessa. Siellä meitä ilahdutti tämä kukka-asetelma. 


Tässä perinteisessä selfie-asukuvassa näkyy osa juhla-asustani. Rokokoo- tyylinen Cirque du Soleilin innoittama Desiqual- merkkinen juhlatakkini maksoi Ajattaren tarjouksessa 299 euroa parisen vuotta sitten. Alla on Kappahlin halpismekko. Musta kiiltonahkalaukku peilin edessä on ainakin 15 vuotta vanha... Lupaan ottaa paremmat kuvat ja esitellä asun kokonaisuudessaan sillä tärkein, eli kengät, puuttuvat kuvasta. Kokovartalopeiliä kun ei ollut naistenhuoneessa.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin minustakin! Ja rokokoo tyyli on ollut yksi suosikeistani pikkutytöstä saakka. Tämä vaatekappale oli pakko ostaa, kun ei sitä oikein olisi itse samanlaista pystynyt tekemään...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...