torstai 18. joulukuuta 2014

Lahjojen paketointia kierrätysmateriaaleilla

Olen jo vuosikausia paketoinut lahjat kaikenlaisiin kierrätysmateriaaleihin. Uutta paketointimateriaalia ostan vain hätätapauksessa. Niin joululahjojen kuin muidenkin lahjojen paketoimiseen käy monenlainen materiaali. Kännykät, pelilaitteet yms. muu elektroniikka on usein pakattu tyylikkäisiin käyttökelpoisiin laatikoihin. Paperipusseja kulkeutuu kotiin ostosten mukana. 

I have used recycled and reused materials to wrap up these Christmas gifts. Paper bags and boxes I decorated with stickers and ribbons.    Kolmen silmälasien ja piilolinssien käyttäjän perheessä näitä Instrumentariumin pusseja kertyy. Mainosteksti on tällä kertaa peitetty aakkostarroilla. Kullanvärinen nauha on suklaarasiasta säästetty.


Muutama tarra ja puukoriste tekevät pahvilaatikoista lahjarasioita. Nimilappuja saa leikattua vanhoista joulukorteista. 


Sininen metallipaperi on ollut jättipääsiäismunan ympärillä. Lila metallipaperi oli "fyllinä" postipaketissa.


Mitä paketeissa sitten on sisällä? Paljon itsetehtyä, vähän kierrätettyä ja jonkin verran valmiina ostettuakin. Näiden alakuvan ja vähän muidenkin pakettien sisältöä raotetaan sitten vasta joulun jälkeen, että "yllätysmomentti" säilyy...


6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita paketteja kierrätysmateriaaleista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maikki! Kun pääsee yli ajatuksesta, että pakettien pitäisi olla jotenkin tyylikkäitä ja yhteneväistä linjaa, niin saa aikaan aika hauskoja juttuja!

   Poista
 2. Kauniisti paketoit! Arvaa harmittaako? Siivosin, heitin hyvät laatikot roskiin ja nätit ruttupaperit samoin. Ei hätää hesari tulee huomennakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jatta! Joskus sitä tosiaan tulee heitettyä siivousvimmassa kaikki pois, kyllä se sitten harmittaa...Sanomalehdestä saa kyllä kauniita paketteja, harmi vaan että sivujen koko on nyt pienempi, joutuu vähän teippailemaan!

   Poista
 3. Säästän lähes kaiken mahollisen joita voi paketoinnissa käyttää :) Nää on tuunattu kivasti !

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Nina! Hassuahan se olisi ensin heittää hyvä matsku roskiin, ja ostaa sitten kaupasta tilalle:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...